Externe vertrouwenspersonen voor een vast bedrag per maand of jaar

Met ons all-in abonnement krijg je een externe vertrouwenspersoon die past bij jouw organisatie. Geen goud, zilver of platina dienstverlening, maar altijd volledige ontzorging met duidelijkheid over de kosten op voorhand! Heb jij er geen omkijken naar.

Externe vertrouwenspersoon

Jij vindt het belangrijk dat er een goede vertrouwenspersoon is voor jouw organisatie. Maar je hebt niet de tijd, kennis en/of mensen om daarvoor zelf iemand aan te stellen. Daarom doet Confidare dat voor je. Wij zorgen voor een externe vertrouwenspersoon die perfect aansluit op jouw organisatie.

Mensen aan het praten

De voordelen van ons abonnement:

Icon hand holding euro

Fixed fee

Geen verrassingen achteraf. Je betaalt een vast bedrag per maand of jaar, afhankelijk van het aantal werknemers, ongeacht het aantal meldingen.

Icon medal

Gecertificeerde LVV-vertrouwenspersoon

Onze vertrouwenspersonen zijn allemaal LVV-gecertificeerd en altijd up-to-date dankzij extra scholing op het gebied van arbeidsrecht en privacy. Dit wordt intern verzorgd door Annechien Sloots en Myrthe van den Heuvel.

Icon check circle

All-in abonnement

Alles wat je nodig hebt van een vertrouwenspersoon voor een vast bedrag. Van het afhandelen van meldingen tot voorlichting aan de organisatie. Confidare zet in op een langdurige samenwerking met jouw organisatie.

Icon user check

Vaste vertrouwenspersoon

Een vaste vertrouwenspersoon met wie je regelmatig contact hebt. Bij afwezigheid door ziekte of vakantie zorgen wij natuurlijk voor vervanging.

€ 850,00

€ 75,00 per maand

Contact opnemen

De kosten van ons all-in abonnement

Simpel: je betaalt een vast bedrag per maand of jaar, afhankelijk van het aantal werknemers.

Inbegrepen in het abonnement

Een vertrouwenspersoon draagt bij aan een veilige werkomgeving. Prettig voor de werknemers, maar ook voor de organisatie: jij bespaart kosten doordat een arbeidsconflict tijdig gestopt, of zelfs voorkomen wordt. Je voorkomt dat een werknemer zich hierdoor ziek meldt (of zou vertrekken), of zorgt er juist voor dat hij eerder terug is op de werkvloer.

Dit doet onze LVV-vertrouwenspersoon voor jou:

  • ontvangen en afhandelen van meldingen van werknemers, inclusief reistijd en zaalhuur waar nodig;
  • geven van voorlichting aan de organisatie over de aanpak van ongewenste omgangsvormen en integriteit;
  • voorlichtingsmateriaal ter beschikking stellen;
  • adviseren en ondersteunen van leidinggevenden en management bij het voorkomen van ongewenste omgangsvormen en het bevorderen van integriteit;
  • opstellen van een jaarverslag, inclusief gesprek met de directie;
  • geven van gevraagd en ongevraagd advies;
  • opstellen van een sociale kaart: een overzicht van alle relevante personen bij meldingen. Denk aan de contactpersonen van HR en directie, de bedrijfsarts of arbo-arts. Zo kan de vertrouwenspersoon snel schakelen.

Niet inbegrepen in het abonnement:

  • Advies en begeleiding bij het opstellen van beleid, gedragscode en/of meldprocedure. (Maar je mag onze vertrouwenspersonen altijd vragen om mee te lezen).
  • Arbeidsrechtelijk advies en privacyadvies.

Handig: voor privacy- en arbeidsrechtelijk advies kun je terecht bij Nimble Arbeidsrecht en Cypher law.