Het team van Confidare

Confidare is hét bureau voor externe vertrouwenspersonen. Wij hebben voor elke organisatie de juiste vertrouwenspersoon. Zo ondersteunen we directies en werknemers, en dragen we bij aan een veilige werkomgeving.

Kennismaken Ons abonnement
Myrthe van der Heuvel

Myrthe van den Heuvel

Arbeidsrechtadvocaat en oprichter van Confidare

“Als arbeidsrechtadvocaat ben ik goed bekend met het spanningsveld tussen werkgever en werknemer, en spreek ik de taal die hierbij hoort. Daarnaast ken ik de wetgeving (en de behoefte vanuit de praktijk) waaruit de vertrouwenspersoon voortkomt. Die ervaring neem ik mee in mijn werk bij Confidare.

Ik wil, naast de juridische details en de achtergrond, precies weten wat het vak van vertrouwenspersoon inhoudt. Daarom ben ik zelf ook gecertificeerd vertrouwenspersoon (LVV-registervertrouwenspersoon).”

LinkedIn

myrthe@confidare.nl

Annechien Sloots

Annechien Sloots

Privacyjurist en oprichter van Confidare

“Als privacyjurist zit geheimhouding in mijn DNA. En waar het bij privacy gaat over het beschermen van data, gaat het bij een vertrouwenspersoon over het beschermen van een goede werkomgeving. Gecombineerd met de arbeidsrechtexpertise van Myrthe zorgt dit ervoor dat we bij Confidare breder kijken dan de gemiddelde vertrouwenspersoon.

Ik ben zelf ook gecertificeerd vertrouwenspersoon (LVV-registervertrouwenspersoon) en weet dus waar ik het over heb; wel zo prettig als we kennismaken!”

LinkedIn

annechien@confidare.nl

Vertrouwenspersonen met een plus

Bij Confidare werken we met eigen gecertificeerde LVV-vertrouwenspersonen (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen).

Naast de eisen die de LVV stelt aan kennis en vaardigheden, zorgen wij elk kwartaal voor extra scholing op het gebied van arbeidsrecht en privacyrecht: dé rechtsgebieden die samenkomen in het werk van een vertrouwenspersoon. Zo zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

LVV Gecertificeerd vertrouwenspersoon

De werkwijze van Confidare

Icon crosshairs

Praktisch en to the point

Je krijgt een vertrouwenspersoon die doet wat nodig is. Geen onnodige opsmuk, wél goede dienstverlening met oog voor de praktijk.

Icon magnifying glass

Geen verborgen kosten

Bij ons betaal je een vast bedrag per maand of per jaar, ongeacht het aantal meldingen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Icon briefcase

Ervaring in bedrijfsleven en overheid

Wij snappen hoe organisaties intern werken, zijn gewend om met gevoelige informatie om te gaan en zorgen voor een efficiënte aanpak.

Icon medal

Gecertificeerde vertrouwenspersonen

Onze vertrouwenspersoon past bij jouw organisatie qua regio, bedrijfscultuur en sector. Hij of zij heeft ervaring op het gebied van zowel ongewenste omgangsvormen als integriteit.

Het Confidare-abonnement: fixed fee, all-in

Alles wat je nodig hebt van een vertrouwenspersoon voor een vast bedrag per maand of jaar. Wel zo duidelijk. Kijk hier voor alle ins & outs